SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM!


 Tóthné Csohány Katalin vagyok, az LCF Clubs Hungary kerületi képviselője, a Kids club XVII. Nyelviskola vezető tanára. Angol és latin  szakos tanárként a XVII. kerületben tanítottam hét évig általános iskolában és gimnáziumban. Rákoshegyen élek férjemmel és három iskolás gyermekemmel.

2008. júniusa óta szervezem és vezetem a KIDS CLUB vidám angol nyelvi klubokat gyermekeknek Rákosmentén. Pedagógusként és anyaként is tapasztaltam, hogy sok gyermek nem szeret nyelvet tanulni, nehéznek, sőt sok esetben reménytelennek érzi, hogy jó jegyet kapjon angolból az iskolában. Ezért kerestem annak a lehetőségét, hogy hogyan segíthetnék nekik és hogyan érhetném el, hogy mosolyogjanak, ha az angolra gondolnak és a nyelvtudásuk is gyarapodjon, élővé váljon. Így találtam rá a KIDS CLUB módszerére, mely beváltotta a hozzá fűzött reményeket, akár először találkozik egy kis óvodás az angol nyelvvel, akár egy nagyobbacska iskolás már több év óta tartó iskolai tanulás mellett vesz részt a játékos nyelvi órákon. Elsődleges célom, hogy a gyermekek sikerélményektől boldogan,angol tudásukra büszkén vegyenek részt a foglalkozásokon, hiszen az öröm és a pozitív megerősítés elengedhetetlen feltétele egy idegen nyelv sikeres elsajátításának.

Az angol nyelv beszédcentrikus és játékos tanítása mellett nem titkolt szándékom, hogy a gyermekek együtt játszva, egymásra figyelve egy igazi közösség tagjaiként  éljék meg a KIDS CLUB foglalkozásokon töltött időt. Ezt szem előtt tartva szervezek rendezvényeket, programokat és nyáron napközis táborokat óvodásoknak, kisiskolásoknak és tizenéveseknek.

Szeretettel várom az Ön gyermekét is klubtagjaink közé! Szívesen válaszolok kérdéseire telefonon vagy e-mailben.

A klubokról, induló és már működö tanfolyamokról ezen a honlapon olvashat, a nyelviskola módszeréről és  anyagairól pedig tájékozódhat  az LCF Clubs Hungary központi honlapján: www.vidamangol.hu  vagy  www.lcfclubs.hu

 

                                                        KIDS CLUB XVII. NYELVISKOLA

 A Kids Club XVII. Nyelviskola játékos képességfejlesztő angol, francia és spanyol nyelvtanfolyamokat szervez Budapest XVII. kerületében óvodákban, iskolákban és közösségi házakban a nemzetközi háttérrel és több, mint 20 éves magyarországi tapasztalattal rendelkező LCF Clubs Hungary Nyelviskola képviseleteként. Módszerünk, magas színvonalú nyomtatott és hangzó anyagaink , internetes játéktárunk és jól képzett pedagógus klubvezetőink biztosítják a 2-14 éves gyermekek számára az örömteli és sikeres nyelvtanulást.  

A  babák és a 2-4 éves korú gyermekek még szüleikkel együtt barátkoznak meg az idegen nyelv dallamával, hangjaival és szavaival. Óvodás klubtagjaink sok játékkal, dallal, mondókával sajátítják el szinte észrevétlenül a kifejezéseket és rövid mondatokat. Az iskolás korosztályt színes változatos tankönyveivel és kommunikációra ösztönző szituációs játékaival segíti a Kids Club az angol  nyelv tanulásában. A 8-14 éves gyermekeknek szervezett klubjaink anyagai az európai kerettantervhez igazodnak, így nagyon jól előkészítik, kiegészítik és támogatják az iskolai angol órán tanultakat. Nyáron napközis táborokat szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak. Az EnglishZone és BabelZone internetes játéktárunk pedig lehetőséget ad  a mindennapos gyakorlásra és játékos tanulásra az egész családnak.

 Klubfoglalkozásaink és táboraink nem csak élvezetes nyelvtanulási lehetőséget, hanem valódi közösségi élményt is nyújtanak klubtagjainknak.

KIDS CLUB - TÖBB MINT EGY NYELVTANFOLYAM

 

Baby Club : 6-24 hónapos babáknak szülői részvétellel

Jazz-Mataz: 2-4 éves korú gyermekeknek szülői részvétellel

Kids Club: 5-10 éves korig

Teens Club: 11-14 éves korig

Drama Club: 8-12 éves korig angol színjátszó klub

Happy Jazz Gym: angol nyelvű torna óvodásoknak és kisiskolásoknak

Le Club Francais: játékos ismerkedés a francia nyelvvel és kultúrával

El Club Espanol: játékos ismerkedés a spanyol nyelvvel és kultúrával

Kids Club All inclusive/ Art/ Drama Camp : napközis táborok óvodásoknak és iskolásoknak  www.kidsclubtaborok.hu 

 

Tóthné Csohány Katalin

franchise képviselő,vezető tanár

06-20-779-67-39, csohanykatalin@t-online.hu, www.csohanykati.kidsclubs.hu www.bp17.kidsclub.hu

 

Klubvezetők:

Tóthné Csohány Katalin vezető tanár  KIDS CLUB

Androsits Anna ► LE CLUB FRANçAIS

Mundrucz Adrienn KIDS CLUB